Docenten
SPAANS A LA CARTA

een team van bekwame en enthousiaste (native) docenten

Wij willen het leren van verschillende talen bevorderen en we doen dit, niet alleen professioneel, maar ook op een plezierige en gevarieerde manier door de sociale en culturele activiteiten van de leerling zoveel mogeljk in de lessen te betrekken.

Wij ontvangen regelmatig verzoeken voor Spaanse lessen buiten onze regio Midden- en West-Brabant. Daarom zijn wij op zoek naar docenten Spaans (ZZP´er) voor de andere regio's in Nederland. Gebruik onze contactformulier als u interesse heeft of stuur een e-mail naar LuzPiedad@Spaansalacarta.nl voor meer informatie.

Teacher

Martha Nettles Docent

Martha heeft als docent op diverse universiteiten in Colombia en Amerika les gegeven. Werkzaam als docent Spaans werkzaam aan de universiteit van St.Louis (Missouri) USA en als freelance docent.


Martha's Spanish Classroom

Teacher

Laura Rozo Docent

Comunicadora Social y Periodista. Laura heeft de kennis om de recreatieve en culturele aktiviteiten van de leerling in haar lesmethodiek te betrekken. Haar motto: " kan je lezen dan kan je leren"


Laura@spaansalacarta.nl

Teacher

Rob Koster Taalcoach

Freelance coach op het gebied van taaltrainingen inburgeren.
Advies en Coaching.


Rob@spaansalacarta.nl

Teacher

Sebastián Vélez Docent

Politólogo. Aplica metodologías innovadoras. Sebastian heeft ervaring met Spaanse lessen geven aan diverse leerlingen uit diverse landen. Op dit moment werkzaam als part-time docent voor Cartus (USA).


Spanish By Cam

Teacher

Luz Piedad Aristizábal Docent - Eigenaar

Bachelor Degree in Education & Master of Science, Management and Social Affairs. Docent/eigenaar van SPAANS A LA CARTA. Lid van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland (VDSN). Member of AATSP, The American Association of Teachers of Spanish and Portuguese.


LuzPiedad@spaansalacarta.nl

Teacher

Uw naam,foto en website adres op deze pagina?
Zelfstandig Docent Spaans

Als zelfstandig docent (ZZP´er) Spaans bij SPAANS A LA CARTA in of nabij uw eigen woonplaats groepslessen Spaans verzorgen?
Samenwerken? Wij horen graag van u!
Mail uw C.V. naar LuzPiedad@spaansalacarta.nl


LuzPiedad@spaansalacarta.nl

Wat leerlingen zeggen ...

Naar Boven