Vertaal Diensten

Waarom onnodig teveel betalen voor een beëdigde vertaling als een beëdigde vertaling helemaal niet nodig is?

Een korte samenvatting

Professionele service van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van vertalingen van en naar elke gewenste taal!

Waarom onnodig teveel betalen voor een beëdigde vertaling als een beëdigde vertaling helemaal niet nodig is?

Waarom SPAANS A LA CARTA?

Met een team van ervaren en professionele docenten/vertalers staan wij klaar om u te helpen met uw zakelijke vertalingen van contracten, presentaties, flyer's, e-mails. etc.

Vertalingen van Engelse of Nederlandse teksten van en naar het Spaans!

  • Kwaliteit
  • Snel
  • Voordelig

SPAANS A LA CARTA

VERTALINGEN VAN ENGELSE OF NEDERLANDSE TEKSTEN VAN OF NAAR HET SPAANS

Onze vertalingen zijn van hoge kwaliteit, in de kortst mogelijke tijd verzorgen wij vertalingen tegen scherpe tarieven. Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote projecten inclusief spoed opdrachten.
Natuurlijk kunnen wij ook grote opdrachten met complexe vertalingen uitvoeren!

Prijs - Kwaliteit

Wij staan garant voor nauwkeurige en betrouwbare vertalingen van en naar het Spaans met de hoogste kwaliteit en snelle levering tegen een concurrerend tarief.

Werkwijze

Ons proces van vertalen omvat het gebruik maken goed opgeleide en ervaren Spaanstalige docenten om eerst uw documenten om te zetten in de gewenste taal. Deze vertaling zal door een tweede gelijk gekwalificeerde Spaanstalige docent opnieuw worden bekeken en indien nodig worden bewerkt. Op deze manier waarborgen wij een vertaling van hoge kwaliteit!

We zijn in staat om alle soorten documenten te vertalen vanuit verschillende formats. Dit betekent dat u ons een document kunt geven en het vertaald, in dezelfde format of een format naar keuze, terug kunt krijgen. Of u nu een enkele pagina of een dikke handleiding nodig heeft, of een overtuigende presentatie voor een conferentie. Onze vertalers staan gereed om uw opdracht uit te voeren. Wij garanderen dat we snel zullen reageren op uw verzoek tot offerte, de afgesproken deadline zullen halen met de kwaliteit zoals u het verwacht tegen een betaalbare prijs.

Voor welke vertaalopdrachten kunt u bij ons terecht

  • Vertalingen van documenten.
  • Ondersteuning bij mondelinge of schriftelijke presentaties.
  • Snelle vertalingen van eenvoudige teksten.
  • Website vertalingen.
  • en nog veel meer. Informeer!

Tarief

Elke vertaling is inhoudelijk anders, daarom hanteren wij afhankelijk van complexiteit voor het vertalen een vanaf tarief van 0,075 euro/woord met een minimum van 100 woorden per opdracht.

Notitie: de inhoud van de teksten worden vertrouwelijk behandeld.

Gebruik onze Contact Formulier voor het aanvragen van een prijsopgave. Geheel vrijblijvend!

”Gracias a su trabajo hemos mejorado nuestras relaciones con nuestros socios en Latinoamérica”

Cliente Stanley K.


Naar Boven